-8.00 

Višenamjenska LED svjetiljka FLF-05 – Forever

Višenamjenska LED svjetiljka FLF-05 – Forever

16.90 

Na zalihi

Opis

Višenamjenska LED svjetiljka FLF-05 – Forever

FLF-05 jedinstvena je svjetiljka visoke kvalitete izrade, s funkcijom napajanja i stupnjem zaštite IPX45, osiguravajući pouzdanost čak iu zahtjevnim uvjetima.

Njegove svestrane primjene čine ga idealnim suputnikom za kampiranje, hitne situacije i večernje boravke u ljetnim kućicama, šatorima i mnogim drugim scenarijima. Ova višenamjenska svjetiljka nudi nekoliko načina rada prilagođenih različitim potrebama.

Ukupno nudi šest različitih načina korištenja:

Način rada svjetiljke: Omogućuje korištenje uređaja kao tradicionalne svjetiljke.
2 načina rada svjetiljke: Mogućnost postavljanja svjetiljke na stol ili obješena za ručku u šatoru, kada je potrebno raspršeno osvjetljenje.
Način rada Dim Torch: Ovaj način rada omogućuje produženi rad svjetiljke s ugodnim ambijentalnim osvjetljenjem.
Bright Torch Mode: Koristan za kuhanje ili čitanje, pruža jako svjetlo za precizne zadatke.
Način rada stolne svjetiljke: komponenta svjetiljke može se otključati pritiskom na gumb, pretvarajući uređaj u stolnu svjetiljku. Izvrsno za zadatke koji zahtijevaju fokus.
Način rada usmjerenog osvjetljenja: koristi i način rada svjetiljke i način rada svjetiljke za stvaranje usmjerenog osvjetljenja, podesivog u bilo kojem smjeru. S dva zgloba rotirajuća za 360°, ovo je vrlo fleksibilno rješenje.
FLF-05 je svjetiljka koja zadovoljava različite potrebe osvjetljenja, kako u svakodnevnim situacijama tako i u zahtjevnijim uvjetima. Njegova robusna konstrukcija, značajke napajanja i razina zaštite IPX45 čine ga nezamjenjivim alatom za avanture na otvorenom, kao i za kućnu upotrebu.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Višenamjenska LED svjetiljka FLF-05 – Forever”

There are no reviews yet.