O nama

Što nam je bio početak?

Zastupstvo i distribucija vrhunskih svjetskih brandova za mobilne uređaje, elektroniku, kućanstvo i boravak u prirodi.

Pouzdan servis!

Servis računala i pametnih telefona, održavanje računalnih sustava i mrežnih infrastruktura uz savjete i podršku.

Web dizajn i SEO!

Izrada i održavanje web stranica, izrada multimedijalnih sadržaja za web i prezentacije, SEO marketing i drugo.

O nama – Tvrtka je osnovana 2005 godine s primarnom intencijom ekskluzivnog zastupanja, uvoza i distribucije proizvoda renomirane Njemačke tvrtke Ansmann AG koja visoko kotira u svijetu alkalnih, punjivih (Ni-Mh) , Litijskih baterija najnovije generacije, pametnih punjača, te ostale razne multimedije.

Ubrzo nakon početaka, kako zbog sve zahtjevnijeg i brzorastućeg tržišta, tako i zbog osmišljene poslovne politike tvrtka se specijalizira za zastupstva i distribuciju inovativnih i visoko kvalitetnih brandova i proizvoda koji postaju vrlo traženi na domaćem tržištu.

O nama – zastupstva

Iz naše široke palete zastupstva izdvajamo proizvode Finske tvrtke Golla koja u ponudi sadrži torbice za kompletnu multimediju te se svojom raznolikošću boja, tkanina i dizajna modela izdvaja iz mnoštva sličnih proizvoda. Nadalje inovativna Švicarska tvrtka Cyber Clean donosi nam revolucionaran proizvod za dubinsko čišćenje i dezinfekciju svih tipova elektroničkih uređaja kao i unutrašnjosti vozila i sl.

O nama – Brandovi

Slijede proizvodi brandova Vakoss, Msonic, X-Zero, Forever, Setty i Blow koji idealnim omjerom kvalitete i cijene dominiraju tržištem elektronske periferije i dodatne opreme za multimediju , a posebno bi izdvojili novi i brzorastući brand XO koji se svojom kvalitetom, dizajnom i funkcionalnošću svrstava u vodeće proizvođače dodatne opreme za smartphone i ostale prijenosne uređaje.

U ponudi naše tvrtke nalaze se proizvodi za outdoor, camping i slobodno vrijeme, te s ponosom predstavljamo brandove Light my fire i Gerber.

Servis računala i mobitela

Kako bi našim kupcima osigurali maksimalne usluge stoga uz već postojeće (zastupstva, veleprodaja, maloprodaja i web shop), odlukom našeg društva ponudu proširujemo na dodatne usluge:

  • servis mobitela
  • servis tableta,
  • servis prijenosnih i stolnih PC računala.
  • projektiranje i izrada mrežne infrastrukture
  • strukturno kabliranje

Izrada web stranica

Ubrzo slijedom prilika ponudu naših usluga proširujemo i na:

  • izradu i održavanje web stranica
  • web marketing

I dalje kontinuirano i predano radimo na proširenju ponude artikala i usluga, pratimo globalne novitete, te svakodnevno osluškujemo potrebe naših vjernih kupaca i partnera, kako bi opravdali našu izvornu misao vodilju i moto tvrtke – U KORAK S INOVACIJAMA!