Uređaj za dezinfekciju i filtriranje zraka AURA AIR

SKU: AURA9007

Uređaj za dezinfekciju i filtriranje zraka AURA AIR – prvi je, All-In-One, proizvod za filtriranje, dezinfekciju i nadzor zraka. Uspješno je u potpunosti proveo klinička ispitivanja, posebno povezana s njegovom učinkovitošću protiv COVID-19 koronavirusa.

5,199.00 kn

Samo 1 komada na zalihi

Opis

Uređaj za dezinfekciju i filtriranje zraka AURA AIR – prvi je, All-In-One, proizvod za filtriranje, dezinfekciju i nadzor zraka. Uspješno je u potpunosti prošao klinička ispitivanja, posebno povezana s njegovom učinkovitošću protiv COVID-19 koronavirusa. Ista ona bolnica koja je izvršila testove, a koju je Newsweek proglasio jednom od 10 najboljih kliničkih bolnica na svijetu, koristi Aura Air na svojim odjelima i prostorijama za osoblje COVID-19 od početka pandemije.

Aura Air ne samo da nadzire kvalitetu zraka kako bi upozorio osoblje na visoke razine čestica, već kada izvadi te kapljice iz zraka, izvršava jedinstveni trostruki napad na virus. UV-C svjetlo, patentirani bakreno impregnirani HEPA filter i na kraju, patentirani sterionizator, koji šalje pozitivne i negativne ione u zrak, razbijajući proteinsku strukturu virusa i bakterija, čineći ih bezopasnima.

Aura Air cilja i dezinficira 99,9% virusa, bakterija, plijesni i HOS-a. Uklanja plinove i hvata 99,9% čestica u zraku od samo 0,3 mikrona, uključujući alergene.

Čišćenje se vrši kroz jedinstveni 5-fazni postupak pročišćavanja. To uključuje predfilter, zračni filter (s 3 sloja – HEPA, ugljik i bakar), UV LED i sterionizator. Njihova kombinacija rješava se formaldehida, virusa, bakterija, prodanih gljivica, PM 2,5, PM10, HOS-a i čestica neugodnog mirisa.

Višenamjenski uređaj također funkcionira kao jedinica za detekciju ugljičnog monoksida i dima. Može otkriti i prikazati informacije o curenju plina, ugljičnom dioksidu, HOS-ovima, temperaturi, vlažnosti, zajedno s tekućim profilom kvalitete zraka. Sve su informacije prikazane u pripadajućoj aplikaciji za pametni telefon. Naprava će vas čak obavijestiti o kvaliteti zraka izvan vašeg doma zahvaljujući integraciji s Breezometer-ovim svjetskim API-jem indeksa kvalitete zraka.

Aplikacija Aura Air prilagođava performanse i preporuke uređaja potrebama korisnika i zdravstvenim potrebama, utječući na kvalitetu zraka i utječući na vaš osjećaj.

 

Specifikacije:

  • Razmjena zraka po satu: 2,5 puta u prostoriji do 60m2
  • Napon: 110-240V
  • Format: Zid ili strop
  • Bežična komunikacija: Wi-Fi
  • Maksimalna razina buke: 64 dB
  • Preporučena veličina prostorije po uređaju: do 55 m2

 

Dimenzije:

  • 37,5 cm / 37,5 cm / 15 cm

 

Težina: 5,5 Kg

 

 

 

Više detalja i o načinu funkcioniranja proizvoda potražite na priloženom linku:

https://auraair.ie/why-aura/

 

0.0
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će recenzirati “ Uređaj za dezinfekciju i filtriranje zraka AURA AIR ”

Još nema recenzija.