-7.96  (59.97 kn)

Pametni Sat za djecu (crni)

> > SKU: R2-4387

Pametni Sat za djecu (crni) – Pametni sat za djecu jedan je od 6. generacije pametnih satova za djecu s funkcijama SOS, LBS pozicioniranja, kamere, glasovnog chata putem mobilnog telefona i daljinskog nadzora itd. Ima HD LCD zaslon od 1,44″ inča, 400 mAh punjivu bateriju i 3 lijepe dodatne boje.

Uputstva za korištenje pametnog sata:

22.43  (169.00 kn)

Samo 1 komad(a) na zalihi

Opis

Pametni Sat za djecu (crni) –

Pametni sat za djecu jedan je od 6. generacije pametnih satova za djecu s funkcijama SOS, LBS pozicioniranja, kamere, glasovnog chata putem mobilnog telefona i daljinskog nadzora itd. Ima HD LCD zaslon od 1,44″ inča, 400 mAh punjivu bateriju i 3 lijepe dodatne boje.

Novi dječji pametni sat ne zahtijeva povezivanje s APLIKACIJOM za mobilni telefon. Kada je sat priključen na SIM karticu, možete upućivati ili primati pozive. Ima 1,54 inčni zaslon visoke razlučivosti (240 * 240 px) osjetljiv na dodir koji pruža djeci širok i svijetao pogled. Novi cool stilski dizajn, kamera, budilica, diktafon, biranje, 12/24 satni format.

Ovaj sat može raditi sa SIM-om ILI bez SIM-asamo se odlučite za upotrebu. Ako vam je potrebna funkcija poziva, onda vam je potreban SIM za funkcije poziva, sve dok vaše područje još uvijek ima GSM mrežu, sat će raditi odlično! ILI vam sat treba samo kao igračka onda je to izvrstan dar za vašu djecu i dječake i djevojčice.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Pametni Sat za djecu (crni)”

There are no reviews yet.