-50.00 kn

Mobilni telefon za seniore – myPhone Halo Mini 2 (crni)

Novi klasični model s velikim tipkama idealan je za osobe starije životne dobi.

239.00 kn 189.00 kn

Na zalihi

Opis

Halo Mini 2 je opremljen jasnim zaslonom od 1,77 “, jednostavnim izbornicima, funkcijskim tipkama, stanicom za punjenje i baterijom koja osigurava dugi rad na jednom punjenju. I sve to u elegantnom, praktičnom kućištu Ekran od 1,77 inča, šareni i intuitivni izbornik i veliki, čitljivi fonti čine Halo Mini 2 jednostavnim i praktičnim za korištenje, a sada pri odabiru kontakta ili tipki ne možete pogriješiti, što jamči sigurnost.

Veliki gumbi omogućuju udobno korištenje telefona. Tipkovnica je obogaćena s tri tipke kojima se mogu dodijeliti brojevi za brzo biranje.

Zahvaljujući litij-polimerskoj bateriji snage 800 mAh vrijeme rada telefona u stanju mirovanja je čak 8-10 dana, a vrijeme neprekidnog razgovora do 250 minuta. Sada možete  biti u stalnom kontaktu s kolegama i rodbinom bez brige o iznenadnom pražnjenju telefona.

U setu s myPhone Halo Mini 2 nalazi se baza za punjenje zahvaljujući kojoj možete jednostavno napuniti telefon stavljajući ga u stanicu. Zbog toga uređaj može uspješno zamijeniti kućni ili uredski telefon.

Telefon Halo Mini 2 ima i SOS funkcijsku tipku koja vam omogućuje upućivanje poziva / slanje tekstualne poruke na unaprijed programirani broj jednim klikom.


Boja: crna
Visina: 114,50 mm
Širina: 52 mm
Dijagonala zaslona: 1,77″
WiFi: ne
Razlučivost: 128 x 160 px
Priključak: 3,5 mm (mini-jack)
Dual SIM: ne
Neto težina: 70 g
Debljina: 12 mm
U setu: stanica za punjenje
Podrška za memorijske kartice: microSD (do 32 GB)


Dodatne informacije:

SOS tipka
FM radio
snimač glasa
kalendar
kalkulator

Baterijska LED svjetiljka
TFT zaslon
Vibracije: da
Mikrofon: da
Kapacitet baterije: 800 mAh
Touchpad: nema

0.0
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će recenzirati “ Mobilni telefon za seniore – myPhone Halo Mini 2 (crni) ”

Još nema recenzija.