-9.95  (75.00 kn)

MicroSD kartica u kompletu s adapterom 128 GB – GOODRAM

MicroCARD memorijske kartice s UHS-I sučeljem idealne su za najmodernije uređaje. Super brzo UHS-I sučelje omogućit će vam da u potpunosti iskoristite prednosti modernih pametnih telefona i tableta, a priloženi M1AA adapter omogućit će vam korištenje mikro kartice i u drugim uređajima s utorom za SD karticu.

16.46  (124.00 kn)

Nema na zalihi

Opis

MicroCARD memorijske kartice s UHS-I sučeljem idealne su za najmodernije uređaje. Super brzo UHS-I sučelje omogućit će vam da u potpunosti iskoristite prednosti modernih pametnih telefona i tableta, a priloženi M1AA adapter omogućit će vam korištenje mikro kartice i u drugim uređajima s utorom za SD karticu. UHS-I sučelje kompatibilno je s uređajima koji podržavaju radni standard SD 2.0. U tom slučaju kartica će raditi s minimalnim parametrima koji odgovaraju 10. klasi brzine (min. 10 MB/s).

Adapter koji se nalazi u kompletu M1AA povećat će funkcionalnost mikro kartice. Zahvaljujući adapteru, mikro kartica se može koristiti u fotoaparatima i kamkorderima, također se može koristiti za prijenos podataka ako prijenosno računalo nema odgovarajući utor.

Vrsta memorijske kartice: microSDXC
Klasa memorijskih kartica: 10
Jamstvo: doživotno
Maksimalna brzina čitanja: 100 MB/s
Minimalna brzina pisanja: 10 MB/s
Kapacitet memorije: 128 GB
Proizvođač: GoodRam
Marka: GoodRam
U kompletu: memorijska kartica
adapter

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “MicroSD kartica u kompletu s adapterom 128 GB – GOODRAM”

There are no reviews yet.