Dobrodošli, Prijava

Tvrtka Globalteh d.o.o. sa svojim timom mladih i ambicioznih ljudi postala je prepoznata širem broju zadovoljnih kupaca i partnera. Brza prilagodba novim tehnologijama, stalna edukacija kadra, kontinuirano praćenje svjetskih noviteta, izuzetna pažnja prema zahtjevima kupaca, omogućile su uspješno djelovanje naše tvrtke u ranim fazama postojanja, a nastavak rada po istom principu osigurati ćemo i u narednim godinama.

Tvrtka je osnovana 2005 g. s primarnom intencijom ekskluzivnog zastupanja, uvoza i distribucije proizvoda renomirane Njemačke tvrtke Ansmann AG koja visoko kotira u svijetu  punjive tehnologije, baterija te multimedije. No vrlo brzo, kako zbog sve zahtjevnijeg i brzorastućeg tržišta, tako i zbog osmišljene poslovne politike naša tvrtka se specijalizira za zastupstva i distribuciju inovativnih i visoko kvalitetnih proizvoda koji postaju vrlo traženi na domaćem tržištu.

Iz naše široke palete zastupstva izdvajamo proizvode Finske tvrtke Golla koja u ponudi sadrži torbice za kompletnu multimediju te se svojom raznolikošću boja, tkanina i dizajna modela izdvaja iz mnoštva sličnih proizvoda. Nadalje inovativna Švicarska tvrtka Cyber Clean donosi nam revolucionaran proizvod za dubinsko čišćenje i dezinfekciju svih tipova elektroničkih uređaja kao i unutrašnjosti vozila i sl. Slijede proizvodi Nizozemske tvrtke Valenta koja dominira tržištem ručno rađenih kožnih torbica za mobilne uređaje. U ponudi naše tvrtke nalaze se proizvodi za outdoor, camping i slobodno vrijeme, te s ponosom predstavljamo tvrtke Light my fire, Craft, Silva i Gerber, a posebno bi izdvojili novost na svjetskom tržištu hit proizvod tvrtke Waboba, loptice za igre na vodi koje se odlikuju po svojim odličnim svojstvima odbijanja od vode.